I dag er jeg på besøg hos…

For lige omkring tusind år siden aftalte jeg med Louise, der har den fantastiske blog Maminka, at jeg skulle skrive et indlæg hos hende om vores Tour de Europe. Det viste sig lettere sagt end gjort.

Det var nærmest angstprovokerende at koge Verdens Bedste Rejse ned til et blogindlæg, som du (forhåbentlig) gider læse til ende. Men altså nu har jeg alligevel gjort forsøget, og jeg håber du har lyst til at læse indlægget hos Maminka, for jeg er meget beæret over, at hun vil lægge blogplads til et indlæg, der er lidt mere i den sentimentale ende af skalaen.

Go read

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: