Hjemmegående mænd er nogle vatpikke

Ahem, var det ikke konklusionen på gårsdagens afsnit af Borgen? Jeg indrømmer, jeg havde kvalme inden programmet begyndte, og at jeg fik tiltagende feber undervejs, men det var ligesom han visnede lidt, ham lækkermusen af en mand, som Fru Statsministeren har gående derhjemme, ikke? Altså i starten var der nærmest ikke ende på alle de tilnærmelser de to kunne nå i løbet af et almindeligt 24 timers døgn. Næsten så jeg blev en smule forpustet over min egen middelmådighed.

Men så skal jeg love for at patienten døde. Efter 2.000 år ved kødgryderne, var der nogle kvinder der begyndte at hviske noget om, at de da også godt kunne tænke sig at tjekke livet ud på den anden side af matriklen. Det forsøger vi sådan set stadig at gøre noget ved her 40 år+ down the line.

Men mænd – jamen, det går slet ikke, vel. De er jo jægere for pokker. De skal ud og spille med musklerne. Ud og vise hvad de dur til, for der er sgu ikke meget anerkendelse at hente hjemme ved opvaskemaskinen (selvom Statsministerens mand næsten ikke laver andet i Borgen) eller i at være far for sine børn. Alt det nitty-gritty hjemmegående what-not, det er sgu da lige til at blive muggen og impotent af. Tell me about it! Så er der da ikke noget at sige til, at han er nødt til at gå efter den der toplederstilling, vel? Så han kan tage sin kone på køkkenbordet, for hvis der er noget, der kan få den op at stå hos mænd, så er det magt. Og indflydelse. Og penge.

Ja, det er ikke noget jeg har fundet på. Det var bare en fornemmelse jeg sad tilbage med i går aftes. But then again. På det tidspunkt havde jeg både kvalme, feber og hovedpine….

med emneordet , , ,

One thought on “Hjemmegående mænd er nogle vatpikke

  1. Line siger:

    Godt ord igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: