Jeg sku aldrig ha købt den krop

Nå, men så faldt jeg i 90’er-gryden. Jeg har købt en body. Altså en af de der gymnastikdragter, som så i det i nye årtusinde fås som business-smart skjortemodel eller som en full size blonde. Jeg valgte den sidste, fordi den egentlig skal bruges til en fest – og fordi der ikke meget blå-hvid Nordea-dame over mig.

I dag har jeg så været debuterende bodydame. Gud bedre det! Det er sgu ikke blevet nemmere at knappe det lort 20 år down the line – og så er jeg ikke en gang fuld. Endnu. Seriøst, jeg kan slet ikke se, hvordan jeg skal komme igennem en festlig 40 års fødselsdag på badehotel i det monstrum. Og gad vide om jeg cyklede mindre den gang i 90’erne? For de der knapper…

med emneordet , ,

2 thoughts on “Jeg sku aldrig ha købt den krop

 1. Cristine siger:

  Hahahahahaha! Åhh jeg mindes! For dælan, hvor har jeg stået i markabre stillinger på toiletter med min kæmpe heste brandert og pillet mig der nede, for at få knappet de der mini knapper… Åh ja, jeg husker det!
  Har du nogensinde knappet forkert, altså du ved… sådan så det nev..?

  Det har jeg.
  Av!

 2. kunsandheden siger:

  HAHA – ja, Christine, det giver unægteligt anledning til en del (tågede) flashbacks, selvom jeg ikke har været så uheldig som dig…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: