Send mere tøj

Nå, men det er så rimelig koldt i Slovenien lige nu. Jeg har alt mit tøj på + en ekstra langærmet trøje, som jeg købte i Ljubljana sammen med ekstra strømper og varmt nattøj. Goddamn!

Men ok, her er jo stadig skønt. Det er bare ligesom om vi mest har pakket sommertøj og ikke helt var forberedte på polarnætter – og mere end kølige dage. I dag lejede vi cykler for at køre en tur rundt om en sø. Da vi kom tilbage en halv time senere havde det ene barn blå læber og det andet rystede som en lille hund (eller jeg ved faktisk ikke, hvad man kan ryste som ud over espeløv, men altså noget a la lille barn glemt i sneen og fundet et par timer senere – stadig i live, men temmelig kold).

Så nu har vi taget det danske efterårsargument i brug: Ahm, det er jo også utrolig hyggeligt at sidde indenfor med dyner og se film og læse bøger.

Ja, klart, men sgu da ikke flere dage i træk, når indenfor er tre kvadratmeter gulvplads og tre køjer. Men det er trods alt svært at være sur med den udsigt – I har også stadig Lubljana til gode. Coming up snarest med fede billeder for alle, der elsker bøger… Men først en himmelvid udsigt:

med emneordet , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: