Panik før lukketid

ARGH! Hvordan er det gået til at der kun er 20 dage tilbage af det her endeløse eventyr? Ok, jeg ved godt, du tænker, at 20 dage jo svarer til en gennemsnitlig dansk sommerferie, men det her orlovsnoget vokser altså godt nok lige lovligt meget på mig – for nu at bruge et godt dansk udtryk?!

Jeg har virkelig svært ved at forestille mig, hvordan jeg skal overleve:

  • Hverdagen
  • Efteråret
  • Trummerummen
  • Tidsnøden
  • Det helt almindelige grå

Fortsæt selv listen i en uendelighed…

Så her kommer en advarsel: Jeg kommer til at spamme jer med en jævn strøm af billeder, anekdoter og ligegyldigheder fra den her tur de næste mange måneder efter jeg er kommet hjem – bare for at holde en lille smule fast i det, der var. Og jeg må på forhånd advare alle mod at stille spørgsmål om turen, for den mest uskyldige henvendelse vil uden tvivl resultere i 1½ times foredrag om det rejsende orlovslivs lyksaligheder.

Men det allerværste er, at jeg allerede nu ved, at hverdagen sætter sig på en hurtigere end man tror. At vi alt for hurtigt kommer hjem. At vi alt for hurtigt bliver suget ind i koordineringshelvede. At vi alt for hurtigt bliver rullet ind i praktikaliteter. Og snart sidder jeg igen og skriver lister over mit hverdagsliv for at holde styr på alle ligegyldighederne. Og ja, jeg tager måske nok sorgerne på forskud. Men det er sgu ærlig talt næsten ikke til at bære.

med emneordet ,

One thought on “Panik før lukketid

  1. Cecilia Brandenhoff siger:

    Hejsa – nyd de sidste 20 dage… og når du kommer hjem – ja så skal (vi) nok komme over det. ved lige hvad du mener – det er svært at leve i det grå!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: