Havedrømme #2

Siden havedrømme – sammen med av min pik og skønhedsidealer – er et af de søgeord, som oftest dukker op på bloggen, tænker jeg, at det er på sin plads at give folket, hvad folket tilsyneladende vil have.

Så nu har jeg brugt det meste af aftenen på at lave en collage, og jeg indrømmer at en pik-collage havde været en større overraskelse, men det må blive en anden gang. Så indtil videre må I tage til takke med en stak billeder fra den lille plet på jorden, jeg elsker allermest.

Havedrømme – værsgo!

med emneordet ,

2 thoughts on “Havedrømme #2

  1. Den er flot og en anelse mere lilla en en pik-collage ville være….. forhåbentligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: