Kun for børn

Vi var på besøg hos øjenlægen i dag, Miss Carla og jeg. Til en start er han i sig selv ikke ligefrem et festfyrværkeri, men mere af den skole, hvor det efter fem minutter går op for dig, at konsultationen er forbi, og lægen sidder og læser journalen på den næste patient. Han fik bare ikke lige sagt farvel og tak for denne gang, og så lister du ud og tager dit tøj på med en fornemmelse af at være stukket af fra noget…

Det fede er, at klinikken selvfølgelig afspejler præcist, hvem lægen er – og det gælder sådan set også det ekstra lille venteværelse for børn, hvor legetøjet er en kasse fyldt med gamle bamser af tvivlsom oprindelse, og billederne på væggen ser sådan ud:

med emneordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: