Legetøj, der holder

Her er en dreng, der slår græs, og det har han sådan set gjort i et år nu. Det startede sidste sommer til fætterens fødselsdag, hvor han glemte at spise både boller og lagkage, fordi han slog græs. Frem og tilbage en hel dag.

Siden fik han sin egen plastikmaskine, og han var seriøst ved at dø i vinter, da det var muligt at få luftet maskinen. Nu er det blevet forår, næsten sommer, og så bliver der slået græs igen. Fra morgen til aften.

Igår, da vi kom sent hjem, skulle han lige ud og have sit fix inden han gik i seng, og i dag stod han klar ved døren halv otte.

Glem alt om Briotog og Duploklodser og økologisk legetøj, der udfordrer motorikken på alle de rigtige måder. Det her barn er bare ude efter at gå frem og tilbage i haven som en anden straffefange på gårdtur.

med emneordet , ,

5 thoughts on “Legetøj, der holder

 1. Maria siger:

  Det er simpelthen for sjovt ! Håber han bibeholder sin passion, når han bliver større – så får I da aldrig problemer med at finde præmier for mest velholdte plæne !

 2. Maria siger:

  Vinde that is…

 3. SA siger:

  Desværre plejer fascinationen at være forsvundet når de er store nok at gå rundt med the real thing og gøre lidt nytte i haven…. ;o)

 4. Hanne siger:

  Hi hi, hvor sjovt! Min lille datter på 1½ er også fuldstændig skudt i sin børne plæneklipper og fræser rundt med den, så snart hun kan. Når vi henter hende i dagplejen, render hun også rundt med én derude. Det ser meget nuttet og meget sjovt ud.

 5. Eurotoys siger:

  ja, det er da fantastisk. Det bliver spændende at se om han er lige så vild med at slå græs, når han kan køre med en rigtig en:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: