Ren røv at trutte i

Kender I de der keramikfugle, som også er en fløjte. Hvis du puster den lille fugl i numsen, kommer der en liflig fløjtelyd ud af næbet på den. Jeg tror, de er fra Mexico, men det er sådan set ligegyldigt for de er sjove at puste i ligemeget hvor du kommer fra. Nå, men nu er min børn altså begyndt at lege keramikfugl – med hinanden.

Forleden da de var i bad, grinede de så højt, at jeg følte, jeg blev nødt til at rejse mig og gå ud for at se, hvad der var på færde. Som regel er det jo et faresignal, når børnene morer sig så hysterisk, når de er alene. Og der stod Carla med hovedet oppe i røven på Halfdan og pustede af sine fulde lungers kraft. Han fløjtede ikke, men grinede så tårerne bogstavelig talt løb ned ad kinderne på ham.

Jeg antager, at det er godt, at børnene har et naturligt forhold til alle dele af kroppen…

med emneordet , ,

4 thoughts on “Ren røv at trutte i

 1. Line siger:

  Hold kæft det er sjovt 😀

 2. Karin Wain siger:

  Ha ha ha – så levende billeder på nethinden, griner så jeg græder… En pib-i-røv-fugl tror jeg det hedder. Pib-i-røv-børn. Ha ha ha!

 3. Dorte siger:

  I det mindste var den da ren 😉 Fantastisk 🙂

 4. Annamette siger:

  HAHAHAHAHAHHA, for satan det er sjovt. Nej hvor jeg griner nu. Tak for den. Hahahahaha.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: