Sovemønster/monster

Det er da for vildt, at selv når børnene sover, kan man se, hvem de er.

Den lille guitarmand, som kun ville sove i barnevognen, når den stod stille. Som efter 2 år viste sig at sove dobbelt så længe i sin egen seng end i barnevognen (så meget for frisk luft, my ass). Som aldrig er stået ud af sin seng – og som insisterer på altid at skulle hentes ud af sengen om morgen, selvom der ikke er tremmer for. Som bare tager sin bog og sætter sig i sengen og læser, inden han skal sove. Som ligger på siden, sutten i munden, bamsen i hånden og sover som en engel.

Atomic kid, der siden hun var tre måneder, med jævne mellemrum (også kaldet faser) har skreget sig selv i søvn med et lydniveau, der sætter nye standarder for larm. Som i pauserne mellem skrigefaserne stod op 250 gange hver aften, før hun endelig lagde sig til at sove. Som kunne sige “gå en lille tur” nærmest før hun kunne tale, når hun blev lagt i barnevognen, og vi måtte vade kvarteret tyndt før hun besluttede sig for at sove. Som nægter at sove, hvis hun ikke har sine (for tiden to) bamser, lige netop den bestemte bog og et glas vand inden for rækkevidde. Som ligner et havareret fly, når hun ligger på tværs i sengen på maven med ansigtet trykket skævt i madrassen, dynen på gulvet og svedigt hår – selv når hun sover…

med emneordet

One thought on “Sovemønster/monster

  1. hahaha klasse ! skreg af grin…det skal nok stivne når det bliver min tur til at deltage i Tandlæge Quizzen “Sandt & Falsk” med ungerne…

    I det mindste er det fifty-fifty odds…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: