Åh, den kække mor

Selvfølgelig, selv-føl-ge-lig. Mindre end 12 timer efter jeg satte det sidste punktum i min sang om børn og institutioner, rev jeg mit hjerte ud og afleverede tudbrølende datter i børnehaven. Det barn, der ellers elsker sin børnehave.

– Vil du sige farvel her eller i kysse-vinduet?

– Jeg vil slet ikke sige farvel. Jeg vil bare ha min mor, hylede hun ulykkeligt, mens hun krammede mig, som om vi aldrig skulle ses igen.

Og nu sidder det lille ulykkelige barn og river i mig, selvom jeg godt ved, at hun for længst er gået i gang med at lege. Godt der ikke er for mange af de dage…

med emneordet ,

3 thoughts on “Åh, den kække mor

 1. Louise Harbo Bendixen siger:

  She´s a okay!! Helt i top. Legede på fuld tryk i poderummet med Kamille og Lærke da vi kom kl. 8. William kom også hurtigt med i legen efter at han havde skabt sig fjollet og kastet sig pladask på gulvet (det våde!!) for at få den til at grine og det virkede.
  Ja, hvad gør man dog ikke…… Han er efterhånden ved at lære nogle forskellige tricks derovre. Igår ville han gerne i kontakt med Magnus og Bastian der sad inde i puderummet med noget legetøj. William stak lige hovedet ind i rummet og brølede som en løve så det rungede og var helt blå i hovedet. Derefter kom drengene stille og roligt ud til løven og viste ham hvad de legede med….Jeg var måløs….men skal love for at det virkede!!

 2. kunsandheden siger:

  Tak for update, Louise. Godt at høre 🙂 Og ja, i leg og kærlighed gælder alle tricks åbenbart…

 3. Maren siger:

  Tudeafskeds er de værste. Jeg har dælme ringet mange gange til vuggestuer og børnehaver for at høre om de er holdt op med at græde.

  Jeg måtte også engang vriste 3-årig lille pige, der hylende hagede sig fast i mig, af mit tøj og række hende over til pædagog og løbe min vej. Kunne høre hende græde selv da jeg var kommet ud af børnehaven. Jeg havde kørt hende ind i en uge, siddet der troligt, hun ville bare ikke have jeg gik. Til sidst måtte jeg jo … måtte jeg ikke?
  Havde jeg haft en valium, havde jeg nok taget den. Fælt fælt fælt. Der gik to dage, så var hun verdens lykkeligste lille børnehavecamper og hun har da elsket det siden …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: