Nyreligiøs

Først når man er under virkelig pres opdager man, at man har brug for Gud – fx der kl 05.18 i morges, da Halfdan vågnede og var klar til morgenmad. Så stak jeg ham Alle børns bibel, som udmærker sig ved nogle helt fantastiske tegninger, og med 511 sider passede det faktisk lige med, at han var færdig med arbejde sig igennem den kristne kulturhistorie, da vækkeuret ringede kl. 6. Tror nok lige jeg skylder en aftenbøn.

med emneordet , ,

2 thoughts on “Nyreligiøs

  1. Bibbi siger:

    Åhh gru!! Vi er heldigvis kommet over den fase, hvor de vågner kl. tis! Tak siger jeg bare…. ;o)

  2. kunsandheden siger:

    Og jeg priser mig lykkelig for hver dag hvor klokken er over 6…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: