Sine forældres børn

Den her weekend er undtagelsen, der bekræfter reglen for vi har kusine Fry (nej, det var ikke Gry) på forlænget weekend, og imorgen debuterer Halfdan som vært for sin bedste ven i vuggestuen, søde Mahie (ja, det var Marie. Halfdan har det bare lidt svært med r’erne).

Nå, men besøg skal jo fejres, og jeg blev selvfølgelig grebet af stemningen og havde arrangeret hvad jeg i al beskedenhed vil kalde den mest fantastiske dag. Først en togtur, så fødselsdagsmorgenmad med kage (ok, jeg havde lige et arrangement på arbejdet, som jeg godt ville vise flaget til, selvom jeg havde fri), efterfulgt af en fantastisk sanseudstilling (virkelig, virkelig fed udstilling, must go hvis du kommer til Odense med børn) og så til sidst cafebesøg…

Der skete følgende: Carla kastede sig ud i dagen med krum hals og en begejstring, hvis ophav vist ikke lader skjule. Kusine Fry, som ellers ikke står tilbage for en udfordring, når hun er på hjemmebane, veg ikke fra min side og på udstillingen tog hun bare min hånd og sagde: “Jeg vil gerne hjem.”

Af sådan en dag kan man (jeg) så lære to ting: 1) At oplevelsesjunkier opfostrer oplevelsesnarkomaner, og 2) at man (jeg) kan komme meget langt med sådan en lidt dogmeagtig tilgang til at have små gæster… således beriget lægger jeg mig på sofaen med informeren resten af weekenden.

P.S. Hvad sker der for Tiger Woods (og os andre)…

med emneordet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: