Det er ikke fordi jeg ikke gør forsøget

Tænkte at det måske var sin plads at dokumentere, at det ikke bare er falsk beskedenhed – og sandelig heller ikke, fordi jeg ikke har forsøgt at blive sådan en krea-mum, der lige trækker strikketøjet op af tasken og vupti strikker en trøje over kaffen…

men hvis jeg nu siger, jeg lavede den der vest-ting til venstre, som i kvalitet ligner den sømandsdukke jeg strikkede i 4. klasse, sidste år i januar – og at den store bunke skulle blive til et dejligt patchwork-agtigt slumretæppe – jeg har 1½ bane af en meter, hvilket jo ikke engang ka fungere som fodvarmer til en dværg – og at garnet til højre skulle blive til dejlige ja-det-har-jeg-glemt og så viste det sig også at være ret så afskyeligt da jeg først gik igang…..

Er der så helt ærligt noget at sige til at jeg er nødt til at lave perlepladder – ja, det er mig, der har lavet dem – bare for at få en smule oprejsning.

med emneordet , ,

4 thoughts on “Det er ikke fordi jeg ikke gør forsøget

  1. Maren siger:

    Jeg er også skide god til at lave perleplader, synes jeg selv. Og hænger dem gerne op – lader selvfølgelig som om det er ungerne der har lavet dem.

  2. Camilla siger:

    Sig til, hvis du vil af med garn – jeg får ind i mellem strikket lidt reste-sokker….

  3. kunsandheden siger:

    Jeg pakker en pose til dig, Camilla – du får restesokker og jeg får bedre samvittighed af ikke at se på garnet og fuld til at hellige mig perlepladerne?!

  4. […] april 2010 · Skriv en kommentar Eftersom jeg nu har lovet mit strikkegarn væk, ikke er i besiddelse af en symaskine (eller evnen til at sy), det ikke er sæson for musetrapper, […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: