Note til curlingbørnenes forældre

Brev fra svømmeklubben

OG så vil bestyrelsen bede alle forældre om ikke at stå ved bassinkanten – det er frustrerende for træneren og det tager børnenes opmærksom-hed. Vi henviser til cafeteriet, hvor der er findes siddepladser nok til ventetiden.

OG så vil bestyrelsen bede alle forældre om ikke at stå ved bassinkanten – det er frustrerende for træneren og det tager børnenes opmærksom-hed. Vi henviser til cafeteriet, hvor der er findes siddepladser nok til ventetiden.

med emneordet ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: