Min store græske tur

I mit ærefulde bi-erhverv som lektør (sådan en der skriver anmeldelser, som bibliotekarer bruger til at beslutte om de skal købe det ene eller det andet materiale – altså i hvert fald hvis der ikke er tale om den nye Dan Brown-krimi eller En shopaholics bekendelser, som intet bibliotek kan/må være foruden) får jeg penge for at se film, hvilket er noget af en win-win.

Undtaget fra fornøjelsen har været Præriens Eventyr Fortsætter (dilettantisk film om Laura Ingalls som voksen) og Vesten Vildkatte (fransk western-komedie fra ’71, says it all) og nu nok sandsynligvis også Min store græske tur, som ligger og venter på mig i min postkasse. Se lige hvor romantisk det ser ud med den skønne Georgia og den græske gud (som måske også hedder Georgia). Der er vist lagt op til en udfordrende aften i sofaen…

med emneordet

One thought on “Min store græske tur

  1. […] vis leget selv det meste af eftermiddagen, og jeg har forsøgt at komme til hægterne med et græsk adventure – en film, jeg på det kraftigste vil advare imod. Den er dårlig selv med […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: